Hvad er Qshare Enterprise?

Det er en velkendt udfordring i en virksomheds dagligdag, at datahåndtering tager kostbar tid med et stigende implementeringsomfang fra forskellige systemer og programmer, der taler sammen i mere eller mindre omfang.

Qshare Enterprise er den intelligente løsning på toppen, som hjælper med at skabe overblik i jeres virksomhed og kan tilpasses og skræddersyes til netop jeres behov. Qshare Enterprise giver en hurtigere og mere smidig arbejdsgang, et større overblik og lettere adgang til virksomhedens opdaterede informationsunivers samlet ét sted for alle relevante medarbejdere.

Qshare Enterprise præsenterer endvidere virksomheden på en visuel lækker og professionel måde og opererer på tværs af afdelinger, sprog og landegrænser.

Kort sagt; hvad der kan tænkes, kan også gøres.

Værdi

Qshare Enterprise sparer tid og penge, samtidig med det effektiviserer og professionaliserer virksomheden.
Det er en intuitiv platform, der samler og visualiserer virksomhedens relevante data og med ‘One point of entry’, gør det nemt tilgængelig for alle i virksomheden.

Visualisering

Qshare Enterprise visualiserer virksomheden. Det viser dine produkter/ydelser i et lækkert og altid opdateret design. Der kan vises produktvideoer, specifikationer, tutorials samt læringsvideoer til både medarbejdere og kunder.

Professionalisme

Qshare Enterprise sikrer, at virksomheden og dens produkter/ydelser altid fremstår professionelt og med et ensartet udtryk, uanset om det er kunder, samarbejdspartnere eller interne, der bruger Qshare Enterprise.

Effektivitet

Qshare Enterprise er en digitalisering af dine processer. Det vedligeholder alle produktdata fra ét sted. Sælgere skal ikke længere selv bruge tid på præsentationer, medarbejderne kan finde alle informationer ét sted. Det giver effektivitet, tid og hastighed på virksomhedens ordrer.

Bundlinje

Hurtigere tilbud = hurtigere salg. Reducering af udgifter til trykt materiale. Der spares både tid og penge, da alt fremover kun skal opdateres et sted.

One point of entry

Medarbejdere behøver kun gå ét sted hen for altid at se det nyeste opdaterede materiale – uanset hvilket land eller afdeling de sidder i.

Scroll to Top