Koncept

Med Qshare Enterprise kan I samle alle relevante informationer på én platform, så administrering ikke tager værdifuld tid i forskellige systemer og programmer, hvor medarbejdere arbejder ineffektivt med manuelle, uklare og tidskrævende processer.

I Qshare Enterprise har I mulighed for at oprette et produktkatalog og informationsunivers med altid opdaterede data og informationer til rådighed døgnet rundt. Qshare Enterprise faciliterer håndteringen og kategoriseringen af store informationsstrømme, komplekse produktinformationer og data på en effektiv og visuel lækker måde. Det muliggør kanalisering til relevante medarbejdere og modtagere, samt distribution på de kanaler, I anvender i dagligdagen.

Med Qshare Enterprise behøver I ikke længere at lede efter den seneste version af Excel-arket, et krøllet katalog eller filer på andre databaser, hvor man har glemt passwordet. Dette betyder, at medarbejderne ikke længere risikerer at sælge et udgået produkt til en forkert pris, da alle data er samlet og opdateret ét sted.

Qshare Enterprise sikrer desuden, at virksomheden præsenteres på en professionel måde, med et visuelt tiltalende layout, hvor den enkelte medarbejder ikke længere skal bruge tid på at opsætte sin egen PowerPoint, men blot kan vælge de ønskede produkter fra Qshare Enterprise, som så automatisk samler disse i en præsentation. Herefter kan dette sendes til – eller præsenteres for – kunden.

Samlet set resulterer anvendelsen af Qshare Enterprise i en forbedret økonomisk bundlinje, idet virksomheden opnår besparelser både i tid og økonomiske ressourcer.

Scroll to Top